Deel jou getuienis
Klik Hier
TEKEN IN OP LIG-TYDSKRIF
Lees Meer
Previous slide
Next slide
Search

Klein Lilly se groot getuienis

Yolandi van der Westhuizen sê nie verniet die geboorte van hulle dogtertjie Lilly was soos iets uit ’n fliek nie.

Toe Yolandi se water die aand van 12 April 2023 breek, het sy nie vir ’n oomblik gedink haar baba gaan nie in die hospitaal gebore word nie.

“Ek het steeds gedink alles is oukei, want met my eersteling Pieter, nou vier jaar oud, was ek een hele dag lank in kraam. En nadat my water destyds gebreek het, nóg ’n paar uur.

“Maar nou het ek net geweet ek moet so gou moontlik by die hospitaal kom. My ma het handdoeke op die kar se agtersitplek oopgesprei vir die rit Panorama-hospitaal toe. Dankie tog daarvoor. Ons woon in Duynefontein, Melkbosstrand, en daar het ’n hele entjie op die pad voorgelê,” vertel Yolandi.

Kyk na episode 10 van ons YouTube-kanaal LiG: God se krag in my krisis om Yolandi se volle verhaal te hoor.
Geborg

Getuienisse wat deur LiG gepubliseer word, weerspieël die skrywer se persoonlike ervaring en mening. Dit word geplaas soos ontvang en ons dra geen verantwoordelikheid vir die inhoud nie. Die verhale is nie bedoel as mediese of geestelike advies nie.

Verwante Artikels

ONTVANG LIG SE GRATIS NUUSBRIEF

Kry
LiG

Jou daaglikse inspirasievennoot.

Die LiG-app is nou beskikbaar vir jou selfoon. Installeer dit vandag nog.